Van plat naar driedimensionaal

27 juli '23

Goed nieuws! We hebben iets nieuws op de project-site van 't Zand-Noord. Hierdoor kun je de woningen van de aanstaande fase 4B in aanloop naar de verkoop nog beter bekijken. In de oude situatie was dit alleen een tweedimensionale kaart. De vernieuwde 'kaart' is gebaseerd op een artist impressie in vogelvluchtfoto. Van plat naar driedimensionaal dus.

 

2D- of 3D-knop

Dit betekent niet dat de oude kaart niet meer in gebruik is. Via de knop 2D-3D kun je nu eenvoudig schakelen tussen de twee weergaven.

Tip: als je het beeld van de nieuwe kaart vergroot door op het icoontje linksboven in de vogelvlucht-impressie te klikken, kun je op elke individuele woning klikken en krijg je via een pop-up informatie over welk woningtype deze woning is.

Als alle informatie van de bouwnummers beschikbaar is, kun je op deze manier van elke individuele woning alle informatie bekijken. Door op 'Verkleinen' te klikken keer je weer terug naar een pagina met links de woningtypen-afbeeldingen en rechts de twee- of driedimensionale kaart. 

Alleen voor de nieuwe en aanstaande fase (4B) is deze 3D-kaart nu beschikbaar. 

Bekijk de kaart
  Over fase 4B
  Wonen in 't Zand? Wij weten wel waarom