Bereikbaarheid

't Zand ligt centraal in de Kop van Noord-Holland en is met de auto en het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Plaatsen als Schagen en Anna Paulowna liggen om de hoek. En het strand van Callantsoog ligt op fietsafstand! 

't Zand-Noord in 't Zand

Het dorp 't Zand ligt centraal in de Kop van Noord-Holland, vlakbij het IJsselmeer, Den Helder en het strand van Callantsoog. 't Zand valt onder onder de gemeente Schagen. Dit historische en pittoreske stadje ligt 10 kilometer ten zuidoosten van het dorp.

De nieuwbouwwijk in 't Zand Noord ligt net iets ten noorden van de huidige bebouwing, aan de oostkant van het Noord-Hollands kanaal. Tussen de Korte Bosweg en de dwarssloot. Een bijzondere plek met een open ligging en weidse vergezichten.

image alt

Auto, OV en fiets

Vanuit Alkmaar is 't Zand vrij gemakkelijk en snel te bereiken met de auto via de N9 of via de N245. Alkmaar ligt op 30 minuten afstand en Schagen op slechts 10 minuten rijden. In een uurtje ben je vanuit 't Zand in Amsterdam. 

Schagen ligt slechts op 13 minuten rijden met de auto, en maar 23 minuten met de fiets. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Callantsoog, op 10 minuten rijden met de auto. En in 20 slechts minuten op de fiets!  

Ook met het openbaar vervoer ben je snel in 't Zand. Met de bus vanaf het station van Schagen (traject Alkmaar-Den Helder) ben je in slechts 20 minuten in t Zand.

  Duurzaam wonen in 't Zand
  Compact dorp met alles op loopafstand