Nieuwe fase in 't Zand-Noord!

11 juli '23

We hebben goed nieuws: er komt een nieuwe fase aan in ons project in 't Zand-Noord in 't Zand. Na de appartementen van fase 4A, dit keer weer een fase met eengezinswoningen. Deze fase (4B) bestaat uit totaal 25 woningen, waaronder hoek- en tussenwoningen en levensbestendige woningen. Kijk maar!

image alt

Oók levensloopbestendige woningen

Het kleine en overzichtelijke nieuwbouwwijkje aan de rand van 't Zand wordt in deze nieuwe fase uitgebreid met in totaal 27 verschillende eengezinswoningen, bestaande uit 5 woningtypen:

  • 8 Tussenwoningen
  • 8 Hoekwoningen
  • 6 Levensloopbestendige woningen
  • 4 Tweekappers
  • 1 Vrijstaande woning

De 5 woningtypen variëren in oppervlakte van 122 m2 t/m 172 m2 en hebben allemaal 3 slaapkamers. Bijzonder is dat je naast de Levensloopbestendige woningen ook de Vrijstaande woning en de Tweekappers via de meerwerkopties eenvoudig kunt laten 'omtoveren' tot een levenbestendige woning. In zo'n woning woon, kook, slaap én baad je allemaal op de begane grond. Ideaal voor als het traplopen lastiger wordt. 

Bekijk de woningen van 4B
image alt

Hier woon je lekker landelijk

Het is natuurlijk mogelijk dat je nog nooit van ons bijzondere project 't Zand-Noord hebt gehoord. In deze kleine en overzichtelijke nieuwbouwwijk in ontwikkeling woon je in de Kop van Noord-Holland, aan de rand van het dorpje 't Zand.

Het kleine dorp 't Zand ligt aan het Noordhollandsch kanaal, tussen Alkmaar en Den Helder. Alle voorzieningen vind je hier, waaronder een supermarkt, diverse restaurants, sportverenigingen en basisscholen. Hier woon je lekker landelijk, met alles in de buurt, waaronder het strand van Callantsoog. Met de fiets ben je er zo! Wandelen, rennen, spelen, zonnen, zwemmen ... Ideaal!

Hoe fijn het is om te wonen in het dorp 't Zand vertellen diverse bewoners die wij interviewden en filmden. Zij vertellen in een kort filmpje enthousiast oa. over de gemoedelijke dorpse sfeer en over de luxe van een strand vlakbij. Het filmpje vind je hieronder. Kijk maar!

  De woningen van 't Zand-Noord
  Over 't Zand