't Zand Noord
Logo Logo

Planning 't Zand-Noord

In nieuwbouwproject 't Zand-Noord starten we allereerst met de verkoop van fase 1a, met in totaal 24 woningen en 4 vrije kavels aan de Korte Bosweg.

Start verkoop fase 1a

Op 1 oktober 2019 is de verkoop gestart van fase 1a van 't Zand-Noord. Deze fase bestaat uit 24 woningen in verschillende typen (rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen) én 4 vrije kavels aan de Korte Bosweg. Bijna alle woningen en kavels zijn inmiddels verkocht. Toch nog interesse? Neem contact op met de makelaar.

Start bouw fase 1a

Eind november 2019 zijn alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de koopcontracten van de kopers, vervuld. Dat houdt in dat de aannemer de opdracht heeft gekregen om de voorbereidingen te starten van de bouw. Het project gaat officieel door! De aannemer start binnen 5 maanden daadwerkelijk met de bouw.

In aantocht: fase 1b

De voorbereidingen voor fase 1b in 't Zand Noord zijn inmiddels gestart. Zodra hier meer over bekend is, worden de belangstellenden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief. 

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.