Planning 't Zand-Noord

Nieuwbouwproject 't Zand-Noord wordt een nieuwe wijk met divers woning aanbod. De woningen en kavels gaan gefaseerd in verkoop. De eerste woningen zijn inmiddels verkocht en in aanbouw. Hieronder zie je een overzicht van de planning van de verschillende fases. 

  • Fase 4 - De nieuwste fase. 14 Compacte appartementen in een klassiek appartementsgebouw. Dit project is in voorbereiding en gaat naar verwachting dit najaar in verkoop. 

    Waarom van fase 2B direct naar fase 4? Dat heeft een praktische reden. Bij het ontwerp van de totale wijk 't Zand-Noord is het gebied ooit opgedeeld in 4 deelgebieden, met een nummering (van 1 t/m 4) die met de klok meegaat (zie de afbeelding hieronder). Uiteindelijk bleek dat dit niet praktisch is bij de bouw, en is ervoor gekozen om dezelfde (bouw)richting aan te houden als bij de bouw van de fases 1 t/m 2. Vandaar dat in 't Zand-Noord fase 4 (heel handig) volgt op fase 2B. Je hebt dus niets gemist, want de (deel)fases van 3 komen zeker nog! 

  • Fase 2B - Deze fase van 't Zand-Noord (fase 2B) bestaat uit 32 eengezinswoningen. De verkoop hiervan was deze zomer. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Te laat en geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze projectmakelaars voor plaatsing op de reservelijst. 

  • Fase 2A - De 27 nieuwbouwwoningen in 't Zand-Noord gingen eind november en begin december 2021 in verkoop. Alle woningen zijn verkocht. 

  • Fase 1C - De 19 woningen in fase 1C van 't Zand Noord gingen in januari 2021 in verkoop. Deze fase bestaat uit tussen- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Alle woningen zijn verkocht en is de aannemer bezig met de bouw van deze woningen. De oplevering van de woningen van fase 1C wordt verwacht in het 4e kwartaal van dit jaar.

  • Fase 1B - De 20 nieuwbouwwoningen gingen in april 2020 in verkoop gegaan. Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd.

  • Fase 1A - De eerste 24 woningen in 't Zand Noord gingen in 2019 in verkoop gegaan. Alle woningen zijn inmiddels bewoond.
de fases van t zand-noord
Meer weten over 't Zand Noord? Bekijk het laatste nieuws
Woon jij straks in 't Zand Noord? Bekijk de actuele beschikbaarheid