Planning 't Zand-Noord

Nieuwbouwproject 't Zand-Noord wordt (en is) een nieuwe wijk met een divers woningaanbod. De woningen gaan (sinds 2019) gefaseerd in verkoop. De eerste woningen zijn inmiddels verkocht en bewoond, andere fases zijn in aanbouw. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende fases: bewoond, in aanbouw, verkocht, in verkoop en in voorbereiding.  

  • Fase 4B - Deze fase is in voorbereiding. De verkoop start 30 augustus. Deze fase bestaat uit 27 Eengezinswoningen, waaronder 8 Levensloopbestendige woningen. 

  • Fase 4A - 14 Compacte appartementen in een klassiek appartementsgebouw. Dit project was in verkoop eind 2022 en de bouw startte begin mei. Verkoop gemist en geïnteresseerd? We hebben goed nieuws: nog niet alle appartement zijn verkocht. Meer weten? Kijk dan snel hier

  • Fase 2B - Deze fase van 't Zand-Noord (fase 2B) bestaat uit 32 eengezinswoningen. De verkoop hiervan was in de zomer van 2022 en de bouw is inmiddels gestart. 

    Gemist of bij nader inzien toch geïnteresseerd? Ook hier hebben we goed nieuws, want er zijn ook hier nog woningen vrij. Kijk dan snel hier

  • Fase 2A - De 27 nieuwbouwwoningen in 't Zand-Noord gingen eind november en begin december 2021 in verkoop. Alle woningen zijn verkocht en in aanbouw.

  • Fase 1 bestond uit een deelfase A, B en C. Alle woningen zijn verkocht, opgeleverd en bewoond.
Overzicht 't Zand-Noord
Meer weten over 't Zand Noord? Bekijk het laatste nieuws
Woon jij straks in 't Zand Noord? Bekijk de actuele beschikbaarheid