't Zand Noord
Logo Logo

De reguliere inschrijving voor fase 1B van 't Zand Noord is gesloten. Hoe ziet het vervolg eruit?

Lees verder

Het is zover: de verkoop van 't Zand Noord fase 1B is gestart! Interesse in een woning in deze fase? Geef dan nu je voorkeur(en) door via Mijn Eigen Huis. Lees snel verder.

Lees verder

Je kunt jouw favoriete woning in fase 1B van 't Zand Noord nu heel goed van binnen en buiten bekijken! De geüpdatet 3D woonconfigurator staat nu live.

Lees verder

De plattegronden van de individuele bouwnummers in 't Zand Noord fase 1B staan nu online. Benieuwd hoe het woon- en slaapprogramma van de semi-bungalow straks vorm krijgt? Of hoe de extra ruimte bij de tuitgevel van de rijwoningen op tekening er uit ziet?

Lees verder

De definitieve prijzen per bouwnummer voor de 20 woningen in 't Zand Noord fase 1B staan nu online. Daarnaast zie je nu de individuele bouwnummers op de kavelkaart. Ben jij benieuwd wat jouw favoriete woning kost?

Lees verder

Het is zover! De verkoop van de 20 woningen in 't Zand Noord fase 1B gaat beginnen. Op 29 april start de online verkoop. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een woning.

Lees verder

Op zoek naar een woning waarbij je op 1 verdieping kunt wonen? Dan is de 3 onder 1 kapwoning type semi-bungalow wellicht precies wat je zoekt! Hier heb je het comfort van gelijkvloers wonen maar hoef je niet in te leveren op een fijn huis met een heerlijke groene tuin. Daarnaast heb je ook een etage met ruimte voor logees of als hobbyruimte. Dit in combinatie met het feit dat deze woning helemaal gasloos en duurzaam is, maakt het een woning waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Lees verder

Na de beelden zijn nu ook de prijzen per woningtype bekend. Wat betaal je straks voor de toekomstbestendige semi-bungalows? En wat kosten de 2 onder 1 kapwoningen aan het water? In dit bericht lees je daar meer over.

Lees verder

Fase 1B in beeld

De definitieve beelden van de 20 woningen in fase 1B van 't Zand Noord zijn gereed. Hoe ziet de luifel bij de rijwoningen er uit? En hoe zijn de tuinen aan het water van de 2 onder 1 kapwoningen ingericht? Je ziet het in dit bericht.

Lees verder

Een duurzame woning is niet alleen goed voor het milieu. Het is ook goed voor je energielasten en dus voor je portemonnee! Daarnaast hebben veel hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit en rentekorting bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Lees meer over duurzaamheid in 't Zand Noord.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.