Beelden en configurator fase 1C gereed

11 januari '21

De definitieve beelden en de 3D woonconfigurator zijn gereed en staan op de website. Ben jij benieuwd hoe fase 1C er uit komt te zien en wil je in 3D alle woningen van binnen en buiten bekijken, inclusief de meerwerkopties? Lees er meer over in dit nieuwsbericht.

image alt

3D woonconfigurator

Het kan soms moeilijk zijn om voor jezelf een beeld te schetsen bij nieuwbouw. De nieuwe wijk is immers nog niet gebouwd. Met de vernieuwde 3D woonconfigurator kun je nu de wijk bekijken alsof deze er al staat. Vlieg door het plan, bekijk de informatie van de woningen en klik rechts onder op de zonnestudie. Op die manier bekijk je, op elk willekeurig moment van het jaar, hoe de zon gedurende de dag op de woningen en tuinen schijnt. Wil je meer zien van een individuele woning? Klik een woning aan en geef in het venster aan de linker kant aan dat je de woning in 3D wilt bekijken. Hier kan je de verschillende woonlagen aan- en uitzetten, de grootste meerwerkopties bekijken en deze ook direct visueel in beeld zien. En dat met direct de meerwerkprijs erbij. Handig toch? Zelf ook aan de slag? Klik op onderstaande button.

14 januari 2021

14 januari in verkoop

De 19 woningen van 't Zand Noord fase 1C gaan 14 januari 2021 in verkoop. Vanaf dat moment kan je je voorkeuren doorgeven in je Mijn Eigen Huis account. De online inschrijving sluit vervolgens op 25 januari 2021 om 17.00 uur.

image alt

Definitieve beelden fase 1C

De zogeheten Artist Impressions voor de 19 woningen van 't Zand Noord fase 1C zijn gereed. De ruime opzet van de wijk, het openbare groen en de aanwezigheid van de kabbelende slootjes zijn goed terug te zien in de beelden. De karakteristieke architectuurstijl van de voorgaande fases is doorgetrokken in dit nieuwe deelplan dat 14 januari 2021 in verkoop gaat. Wil jij bekijken hoe de woningen er uit komen te zien? Ga dan naar de pagina woningen.

Naar de woningen
Hoe kom ik in aanmerking? Lees het nieuwsbericht
Meer weten? Bekijk de woningen