't Zand Noord fase 1C: 14 januari in verkoop

6 januari '21

Het is zover! De verkoop van de 19 woningen in 't Zand Noord fase 1C gaat beginnen. Op 14 januari start de online verkoop. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een woning.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woning(en) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan
14 januari 2021

Start verkoop fase 1C

Op donderdag 14 januari 2021 start de verkoop van de woningen in 't Zand Noord fase 1C. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail.

Woningaanbod

In fase 1C van 't Zand Noord komen 8 rijwoningen, 10 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Wil jij nog eens alles rustig lezen over de woningen? Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes van deze fase en hun kenmerken. Je ziet ook direct de plattegronden per verdieping, de prijs per bouwnummer en waar deze woningen in het plan staan. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woning en je ontvangt straks de mail bij de start van de verkoop.