Vrijstaande woning uitgelicht

12 november '19

Nu de verkoop van 't Zand fase 1a in volle gang is, brengen wij je graag op de hoogte van de voortgang. De eerste woningen binnen het plan zijn inmiddels verkocht en er staan veel (teken)afspraken gepland. In 't Zand hebben we nog één woning en twee kavels beschikbaar. In dit bericht lees je daar meer over.

image alt

Vrijstaande woning bouwnummer 7

Is het altijd al jouw droom geweest om vrijstaand te wonen? Het kan nu in 't Zand! Op dit moment is bouwnummer 7 nog beschikbaar. Een royale vrijstaande woning mét vrijstaande garage aan het einde van de tuin! De woning heeft maar liefst 139 m2 woonoppervlakte verdeeld over drie ruim opgezette woonlagen. Op de begane grond vind je de ruime woonkamer en keuken. Ga jij hier voor een kookeiland? De keuze is aan jou! Op de verdieping vind je standaard 3 slaapkamers met een ruime badkamer en de zolder is nog vrij indeelbaar. Is je interesse gewekt? 

Bekijk de brochure

Begane grond

BG

Eerste verdieping

1e

Twee verdieping

2e

Liever je eigen droomwoning bouwen?

Bouw je liever je eigen droomwoning? Ook dat is mogelijk in 't Zand. Van de 4 vrije kavels zijn er op dit moment nog 2 beschikbaar! Met kaveloppervlaktes tussen de circa 369 m2 en 395 m2 heb je in ieder geval genoeg ruimte om je wensen tot leven te brengen. Je zoekt zelf een architect en aannemer en bouwt, binnen de gestelde kaders (kavelpaspoort, bestemmingsplan, etc.), jouw woning. Heb je hier vragen over? De makelaars van het project vertellen je hier graag meer over. 

Beschikbaarheid vrije kavels