Start verkoop fase 4B is bekend!

17 augustus '23

De verkoop van de 27 eengezinswoningen in 't Zand-Noord fase 4B start op woensdagochtend 30 augustus om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles wat je moet weten (en doen) om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Fase 4B van 't Zand-Noord bestaat uit rijwoningen, levensbestendige woningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes en bouwnummers van deze fase en al hun kenmerken. Op een interactieve kaart kun je ook direct zien waar de woningen in het plan precies liggen.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je zodra de verkoop is gestart jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere woningen voor deze fase tot en met woensdag 6 september 17:00 uur. Op dat tijdstip sluit de inschrijving. De toewijzing van de woningen wordt op vrijdagochtend 8 september bekend gemaakt. Ook deze informatie vind je dan in jouw account. 

Maak een account aan

Verkoopevent 't Zand Noord fase 4B

Na een eerder geslaagd verkoopevent een aantal maanden geleden is ook voor de volgende fase een event georganiseerd. Dit keer op een andere plek. Je bent van harte welkom in Café De Jonge Prins (Keinsmerweg 42, 1756 AH ’t Zand).

Maak kennis met deze bijzondere plek, en laat je door een van de medewerkers van het project (BPD Bouwfonds gebiedsontwikkeling, Aannemingsbedrijf Kuin en de projectmakelaar) inhoudelijk informeren over fase 4B in 't Zand-Noord.

Het verkoopevent vindt plaats op woensdagmiddag 30 augustus van 18:00 tot 20:00 uur. 

Méér informatie

Vergeet je niet de financiële check?

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Meer over de financiële check
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod