Definitieve prijzen 't Zand Noord online

25 september '19

Je hebt een mooie plek om te wonen gevonden, het ontwerp spreekt je aan en de de inschrijving gaat binnenkort open. Maar wat kost die ene woning of die ene kavel met dat mooie plekje aan het water? De definitieve prijzen per bouwnummer voor de woningen en kavels in 't Zand Noord fase 1a staan nu online. Kijk je mee?

image alt

Prijzen online

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning of -kavel kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning of kavel gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Naar het aanbod
image alt

Vlieg door 't Zand Noord heen

Heb jij de 3D woonconfigurator al gezien? Bekijk elke woning van binnen en buiten. Zet de zonnestudie aan om te zien hoe lang je de zon in je tuin hebt, inclusief noordpijl. 

Tip: De woonconfigurator werkt het beste in de internetbrowsers Chrome en Safari.

Mijn Eigen Huis account

Als je de woning of kavel van je dromen hebt gevonden, kun je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Dit doe je in je Mijn Eigen Huis account. Met een Mijn Eigen Huis account zie je overzichtelijk je eigen gegevens, je favoriete (woning)type en zodra de verkoop is gestart ook alle verkoopdocumenten. Nog geen account? Lees hier alle voordelen van een account en maak er snel een aan.

Mijn Eigen Huis
Wanneer is het inloopuurtje? Bekijk het vorige nieuwsbericht
Hoeveel kost jouw droomwoning of -kavel? Naar het aanbod