Verkoop fase 1a gaat van start!

23 september '19

Goed nieuws: we gaan starten met de verkoop van fase 1a van nieuwbouwproject 't Zand-Noord in Schagen! Deze fase bestaat uit 24 woningen in verschillende typen en 6 vrije kavels om je eigen droomhuis te realiseren. De verkoop, en online inschrijving, start op 1 oktober!

image alt

Online inschrijving

Op dinsdag 1 oktober opent de online inschrijving van de woningen en kavels in fase 1a van 't Zand-Noord. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) of kavel(s) doorgeven (maximaal 5). Inschrijven kan tot donderdag 10 oktober 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan
1 oktober 2019

Inloopuur 't Zand-Noord

Op dinsdag 1 oktober ben je welkom op het inloopuur van 't Zand-Noord fase 1a. Loop binnen tussen 19.00 - 20.30 uur in café-restaurant De Jonge Prins, Keinsmerweg 42 in 't Zand. Hier ontvang je de flyer en is er gelegenheid om je vragen te stellen aan het verkoopteam.

Woningaanbod 't Zand-Noord

Het woningaanbod in fase 1a van 't Zand-Noord is divers: er komen 24 woningen in verschillende typen: 16 rij- en hoekwoningen, 6 tweekappers en 2 vrijstaande woningen. Bovendien komen er 6 vrije kavels in het plan, waarop je je eigen droomhuis kunt realiseren.

Interesse in een woning of kavel in 't Zand-Noord? Kijk bij het woningaanbod voor de woning of kavel van jouw voorkeur en klik op het hartje om deze toe te voegen aan je favorieten in Mijn Eigen Huis account.

Bekijk het woningaanbod