Hier woon je lekker privé

Onlangs was fase 2B van 't Zand-Noord in verkoop. Kort na de sluiting van de inschrijving en de daaropvolgende toewijzing kwam al snel een woning vrij. Een heerlijke (hoek)woning met net wat meer ruimte en een tuin waarin je heerlijk privé kunt genieten. Aan het water en bovendien super duurzaam! En dat scheelt behoorlijk in de je maandelijkse energiekosten. 

Was je te laat voor de inschrijving of ben je alsnog geïnteresseerd? Laat het ons weten. Wie het eerste komt, wie het eerste maalt!

image alt

Ontbijt in de ochtendzon

Deze woning is een ruime hoekwoning, bij ons bekend als 'bouwnummer 59'. Hier woon je centraal en super handig naast de centrale parkeerplaats. Geen gesleep met boodschappen vanuit de auto. Daarnaast hoort bij een hoekwoning ook altijd een royale tuin, die aan de zijkant van de woning naar voren doorloopt. En dat betekent dat je nooit (helemaal om) via de brandgang achterom naar je schuur hoeft te lopen. Lekker handig. 

De tuin ligt bovendien op het noordoosten. Bij mooi weer zit je hier heerlijk in het ochtendzonnetje met ontbijt, croissantje, kop koffie... 


Lekker privé

En mocht je de inkijk vanaf de parkeerplaats vervelend vinden als je geniet van het ochtendzonnetje, dan is een grote heg of schutting natuurlijk de ideale oplossing. De woning wordt bij de oplevering geleverd met een ijzeren hekwerk. Als je een klimop als de hedera hier onderaan plant en z'n gang laat gaan, is de heg in mum van tijd een heerlijke (en koele) groene wand. En zit je zomers heerlijk koel in je groene tuin zonder inkijk. De perfecte privacy! image alt

Extra slaapkamer of thuiswerkplek?

En binnen? Een slaapkamer aan de voorzijde met een heerlijk Frans balkon. En vergeleken met de tussenwoningen meer oppervlakte, want door de dwarskap heb je een extra ruime en lichte zolder. En dat biedt allerlei mogelijkheden: een extra slaapkamer of een eigen thuiswerkplek? Of voor nu een opbergruimte en eventueel later een extra slaapkamer.


Super duurzaam

Los van de grotere en handige tuin is deze woning natuurlijk ook super duurzaam. Voor deze hoekwoning betekent dit: goed geïsoleerd, gasloos, voorzien van een luchtwarmtepomp en op het dak zonnepanelen. En dat scheelt natuurlijk (bij normaal gebruik) behoorlijk in de maandelijkse energierekening. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de details van deze woning? Lees dan verder over de details van deze bijzondere woning, bij ons ook wel bekend onder bouwnummer 59. 


Meer weten over bouwnummer 59? Bekijk dan de details
Interesse? Neem contact op met onze makelaar