Even voorstellen

15 juli '22

Op woensdag 13 juli is de verkoop gestart van ’t Zand-Noord fase 2B, met 32 bijzondere woningen in een klein en kindvriendelijk buurtje. Heb je interesse in een woning, dan kun je tot woensdag 3 augustus 10.00 uur je voorkeur(en) doorgeven. Krijg je vervolgens een woning toegewezen, dan kun je ervoor kiezen om het volledige aankoopproces digitaal te doorlopen. Maar het is uiteraard ook mogelijk om een gesprek aan te gaan met één van de verkopende makelaars van het project. Graag stellen we ze even aan je voor.

Persoonlijk adviesgesprek altijd mogelijk

We hebben voor dit project 2 makelaarskantoren geselecteerd. De 3 betrokken projectmakelaars weten door hun jarenlange ervaring als geen ander welke aspecten van belang zijn voordat je besluit om een nieuwbouwwoning te kopen. Het kopen van een nieuwbouwwoning is toch iets anders dan het kopen van een bestaande woning. De keuze voor een persoonlijk adviesgesprek óf het volledige aankoopproces online te doorlopen, maak je zelf in je Mijn Eigen Huis-account nadat je de optie hebt geaccepteerd.

Makelaars

Namens de makelaardij-afdeling van Van Lierop Adviesgroep uit Breezand, zijn Rob Hoep en Remko Bogaards het aanspreekpunt voor (potentiële) kopers van deze nieuwe fase in ’t Zand-Noord. Namens het makelaarskantoor VLIEG in Schagen, is Irene Langelaan (vestigingsmanager) het aanspreekpunt voor vragen en informatie over deze nieuwe fase in ’t Zand-Noord.

Rob van Lierop Adviesgroep
Rob Hoep
Irene Langelaan

Nog niet ingeschreven?

Heb je interesse in een woning in 't Zand Noord fase 2B? Bekijk het woningaanbod en geef voor 3 augustus a.s. je voorkeuren door. Wie weet heb jij binnenkort persoonlijk contact met Rob, Remko of Irene over jouw droomwoning.