Woningen fase 1B in 3D

24 april '20

De woonconfigurator van 't Zand Noord is nu geüpdatet met de 20 woningen van fase 1B. Je kunt nu het hele plan, maar ook elke woning individueel, in 3D bekijken. Hoe ziet jouw favoriete woning er van binnen én buiten uit?

3D configurator fase 1B: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D configurator van fase 1B is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om het plan of een individuele woning heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de tuin bekijken, maar ook tot hoe laat je zon in de tuin hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonderin naast de noordpijl.

Je kunt op jouw voorkeuren filteren in het venster aan de zijkant. Als je in de configurator een woning aanklikt, dan licht deze op en kun je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm, waarbij je verschillende opties kunt aanklikken. Je kunt de meerwerkopties bekijken en direct zien wat voor effect de keuze voor bijvoorbeeld een uitbouw heeft op de ruimte van de woning.

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning? Lees het nieuwsbericht
Meer informatie over de woningen? Bekijk de woningen