't Zand Noord fase 1B binnenkort in verkoop

16 april '20

Het is zover! De verkoop van de 20 woningen in 't Zand Noord fase 1B gaat beginnen. Op 29 april start de online verkoop. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een woning.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woningtype(n) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan
29 april 2020

Start verkoop fase 1B

Op woensdag 29 april 2020 start de verkoop van de woningen in 't Zand Noord fase 1B. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail.

Woningaanbod

In fase 1B van 't Zand Noord komen 8 rijwoningen, 6 semi-bungalows en 6 tweekappers. Wil jij nog eens alles rustig lezen over de woningen? Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes van deze fase en hun kenmerken. Je ziet ook direct waar deze woningen in het plan staan. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en je ontvangt straks de mail bij de start van de verkoop.