Een woonwijk in wording

Nog nooit in ’t Zand-Noord geweest en geïnteresseerd in een woning in de nieuwe fase (2B)? Dan is het natuurlijk altijd handig om op de plek te gaan kijken. Nog niet gedaan? Hier alvast een kleine foto-impressie van een mooie wijk in wording. Een heerlijke plek om te wonen. Kleinschalig, kindvriendelijk, lekker ruim en landelijk.

Volop activiteit

16 mei '22

De verkoop van de eerste woningen in ’t Zand (gemeente Schagen) startte in 2019. Tweekappers, hoek- en tussenwoningen en een tweetal vrijstaande woningen. Inmiddels zijn al deze woningen van de eerste 2 fases (1A en 1B) al opgeleverd en bewoond. De bouw van de woningen uit de 3e fase (1C) vordert gestaag. De eerste oplevering door aannemer Kuin verwachten we in het 4e kwartaal van dit jaar.

De meest recente fase die in verkoop ging was fase 2A, in november 2021. De voorbereidingen voor de bouw hiervan zijn in volle gang. In de 2e week van juni gaan de eerste palen van de 27 woningen de grond in.

En dan de meest recente fase: 2B. De 32 woningen hiervan gaan naar verwachting voor de zomer in verkoop. Tweekappers, hoek- en tussenwoningen en vrijstaande woningen. 't Zand-Noord bruist dus van de bouwactiviteiten. En dat zal de komende jaren nog wel voortduren, want na fase 2A volgen er nog veel meer! 

Een foto-impressie

Hieronder vind je een aantal beelden van de huidige situatie in 't Zand-Noord, op Bevrijdingsdag. Van woningen die al zijn bewoond en die nog in de steigers staan. Je vindt er ook een mooie luchtfoto van 't Zand-Noord, met daarop zowel de woningen die al zijn gebouwd als de woningen (fase 2A) alvast zijn ingetekend. Het braakliggend deel geheel recht is het deel van fase 2B dat binnenkort in verkoop gaat.  

  Meer nieuws over 't Zand-Noord
  De woningen van fase 2B