Eerste schetsen 't Zand Noord fase 1C

29 oktober '20

De 19 nieuwbouwwoningen in 't Zand Noord fase 1C moeten nog gebouwd worden. Daarom is het lastig je een beeld te vormen van hoe de woningen er straks uit komen te zien. Met de schetsen krijg je alvast een goede eerste indruk. Zo zie je bijvoorbeeld dat de architectuurstijl van de vorige fases wordt doorgetrokken. 

image alt

2 onder 1 kapwoning

In 't Zand Noord fase 1C komen maar liefst 10 tweekappers. De woningen liggen met de tuin aan het water of kijken uit over de groenstrook. De woningen hebben een langskap of een dwarskap, dat extra ruimte biedt op de bovenste verdieping. Deze grote woningen zijn ideaal voor het gezin. Wil jij meer weten over de 2 onder 1 kapwoningen? Klik op onderstaande button.

Meer info
image alt

Rijwoningen

Er komen 8 rijwoningen: 4 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Met uitzicht over het water, een autovrij pad voor de deur en een tuin op het zuidwesten geniet je hier volop! Rustig en dus kindvriendelijk. Wil jij meer weten van deze woningen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Ga naar dit woningtype en laat daar je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan automatisch bericht, zodra er meer nieuws bekend is.

Bekijk het hier
image alt

Vrijstaande woning

Er is één vrijstaande woning in 't Zand Noord fase 1C. Deze exclusieve woning ligt met 2 zijdes van de tuin aan het water. Op het perceel zijn 2 parkeerplekken en daarnaast is er ook nog eens voldoende ruimte in de garage/berging. Dankzij de doodlopende straat geniet je hier van alle rust. Wil je meer weten over deze woning?

Lees verder

Abonneren op de nieuwsbrief

Heb jij je gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete woningtype? Dan sta je goed ingeschreven voor de nieuwsbrief en ontvang je per mail updates over de ontwikkelingen van deze fase. Nog niet gedaan? Meld je dan vandaag nog aan om ook als eerste alle informatie over de nieuwe beelden, plattegronden, prijzen en de start van de verkoop te ontvangen!

Hoe energiezuinig zijn de woningen? Bekijk de duurzaamheid
Meer weten over de woningen? Bekijk het aanbod