2 onder 1 kapwoningen uitgelicht

20 januari '21

De verkoop van 't Zand Noord fase 1C is gestart en door de diversiteit aan woningtypes is er veel keuze. In dit nieuwsbericht vertellen we je meer over de 2 onder een kapwoningen in dit deelplan. Woon jij straks in een van de 10 comfortabele tweekappers?

image alt

Dorpse gezelligheid

Met woonoppervlaktes vanaf circa 133 m2 bieden de 2 onder 1 kapwoningen voldoende ruimte voor het hele gezin. Met 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en ook nog eens een grote zolder, waar ruimte is voor meerdere slaap- of hobbykamers, heeft elk gezinslid zijn eigen ruimte. 's Zomers geniet je met het hele gezin in de grote achtertuin van een BBQ. Of bekrachtig je het dorpse karakter door een buurt BBQ te organiseren? De autoluwe straten en de vele groene veldjes die de wijk rijk is, lenen zich goed voor de dorpse gezelligheid. 

Meer over de tweekappers

Situatiekaart 't Zand Noord fase 1C

Hieronder zie je de situatiekaart van 't Zand Noord fase 1C. De kabbelende slootjes en groene veldjes zorgen voor een ontspannen sfeer en ruime opzet van de wijk. Zie jij een woning met een ideale ligging? Klik de woning aan en via de button "bekijk de woning" vind je meer informatie van dit bouwnummer, zoals de plattegronden, de kenmerken en de verkoopdocumenten.

image alt

Diverse tweekappers

In fase 1C is de diversiteit aan 2 onder 1 kapwoningen groot. Kies je voor woning met een tuinligging op het noordoosten met ochtendzon, ga je voor extra ruimte op zolder dankzij de dwarskap, wil je vanuit je keuken kunnen uitkijken op het speeltuintje of heb je liever je tuin aan het water? De keuze is aan jou. Maar wat je ook kiest, de 2 onder 1 kapwoningen hebben allemaal 2 parkeerplekken op eigen terrein, standaard sanitair en tegelwerk inbegrepen in de prijs, een aangebouwde garage/berging en alle andere voordelen van nieuwbouw. 

Naar de woningen
Wat kan ik lenen? Naar de financieringspagina
De actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen