Wist je dat? Nog woningen beschikbaar

26 oktober '22

Op zoek naar een droomhuis in de Kop van Noord-Holland? Wist je dat in ons project 't Zand-Noord nog woningen beschikbaar zijn? Zowel hoek- als tussenwoningen en tweekappers. In het dorpje 't Zand, tussen de bollenvelden en vlakbij het strand van Callantsoog. 

Alle woningen zijn uiterst duurzaam, want gasloos, voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp en zeer goed geïsoleerd. En dat scheelt behoorlijk in de energiekosten. Elke maand weer! Daar kan geen bestaande (oudere) woningen tegenop. 

foto nieuwbouw 2

Klein en overzichtelijk, vlakbij het strand

In 't Zand-Noord woon je in een spiksplinternieuw woonwijkje in aanbouw, aan de rand van het dorp 't Zand. Een kleine en overzichtelijke wijk met een prettige variatie aan woningtypen. En voor kinderen ideaal om in te spelen.

Het dorp 't Zand ligt aan het Noord-Hollands kanaal, vlakbij Anna-Paulowna en Schagen. En op fietsafstand (ongeveer 20 minuten door de bollenvelden) bij het strand van Callantsoog. Binnen een haf uurtje ben je in het unieke natuurgebied 'Het Zwanenwater' van Natuurmonumenten. Heerlijk wandelen, uitwaaien, chillen op het strand of vogels spotten! 

En om de hoek van het nieuwbouwwijkje biedt het kleine dorp 't Zand alle voorzieningen. Kinderopvang, basisscholen, sportverenigingen, supermarkt. En als je kinderen al op een middelbare school zitten: zo'n 25 minuten fietsen naar Schagen.

image alt

De woningen van 't Zand-Noord

In het nieuwbouwwijkje 't Zand-Noord zijn van de volgende woningtypen (nog) een aantal bouwnummers beschikbaar:

  • 2 onder 1 kapwoning. Lekker ruim wonen in een vloerverwarmde tweekapper van rond de 147 m2. Met een ruime woonkamer en keuken, 3 slaapkamers en een grote zolder. En buiten: een heerlijke royale tuin, een stenen berging en maar liefst 2 privé-parkeerplaatsen. En natuurlijk super duurzaam en dus elke maand een lage energierekening. 

  • Hoekwoning. Hier woon je in een heerlijke woning (met vloerverwarming) van rond de 132 m2. Met 3 slaapkamers, een zolder en natuurlijk een woonkamer en keuken met uitzicht over de tuin met een schuur. En heel handig: een buitenom langs je woning. Ook handig: een lage energierekening, elke maand weer.    

  • Tussenwoning. Of kies je toch voor een tussenwoning van ongeveer 122 m2? Met ook weer 3 aparte slaapkamers, een zolder, een keuken en een woonkamer met uitzicht op een fijne tuin met een schuur. En natuurlijk vloerverwarming en een lage energierekening!

Bekijk de beschikbare woningen

Fase 2B in 3D

Om een nog beter beeld te geven van de woningen, hebben we fase 2B online 'nagebouwd' in een virtuele omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld binnen kijken in alle woningen en over de buurt heenvliegen. En met de speciale zonnestand-functie kun je voor alle dagen van het jaar en voor elk tijdstip precies zien hoe de zon in de buurt staat. Zó handig!   

Bekijk fase 2B driedimensionaal
  Neem contact met ons op
  De 8 voordelen van een nieuwbouwwoning