Prijzen per woningtype van fase 1B bekend

6 april '20

Na de beelden zijn nu ook de prijzen per woningtype bekend. Wat betaal je straks voor de toekomstbestendige semi-bungalows? En wat kosten de 2 onder 1 kapwoningen aan het water? In dit bericht lees je daar meer over.

image alt

Prijzen in 't Zand Noord

Op dit moment zijn de prijzen per woningtype in 't Zand Noord fase 1B bekend. We hebben in een overzicht de prijzen weergeven met de laagste en hoogste koopsom. 

  • Tussenwoningen: van €225.000,- tot €235.000,- (v.o.n.)
  • Hoekwoningen: van €235.000,- tot €237.500,- (v.o.n.)
  • Semi-bungalows: van €257.500,- tot €270.000,- (v.o.n.)
  • 2 onder 1 kapwoningen: €307.500,- tot €322.500,- (v.o.n.)

De prijzen per bouwnummer zijn binnenkort bekend. Belangstellenden ontvangen hiervan automatisch bericht.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de woningen

Wat kan ik lenen?

Nu je de prijzen per woningtype weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Hiervoor is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen. 

Wat kan ik lenen?

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor een van de woningen in 't Zand Noord fase 1B? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Heb je vragen? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod