Verwachte verkoop: na de zomer!

24 juli '19

Woon jij straks in een nieuwbouwwoning in het mooie 't Zand Noord? De voorbereiding voor dit project zijn ver gevorderd. De verwachting is dat wij je op korte termijn de eerste impressies van de woningen kunnen laten zien. Zie jij jezelf hier al wonen in een comfortabele rijwoning of een royale tweekapper? Je kunt alle woningen nu al vinden op de interactieve situatiekaart. Kijk je met ons mee? 

Divers woningaanbod in 't Zand Noord

De eerste fase van 't Zand Noord gaat naar verwachting na de zomervakantie in verkoop met diverse woningtypes. Zo worden er verschillende rij- en hoekwoningen aangeboden waarvan er een aantal met hun (zij-)tuin aan het water liggen. Hier gooi je dus zo vanuit je tuin je hengel uit! Zoek je nóg meer ruimte? Dan zijn de 2 onder 1 kapwoningen of vrijstaande woningen met een woonoppervlakte vanaf circa 139 m2 woonoppervlakte misschien iets voor jou.

Indien je na de zomer in aanmerking wilt komen voor een woning in 't Zand is het noodzakelijk een 'Mijn Eigen Huis' account aan te maken. Via onderstaande button kom je op de betreffende pagina voor meer informatie. Daarnaast is het mogelijk om je gegevens achter te laten bij het woningtype van je keuze. 

Naar de woningtypes