Vrijstaand wonen met alle rust om je heen?

30 november '23

In 't Zand-Noord woon je op een half uurtje fietsen vanaf het strand. En ook het natuurgebied van Natuurmonumenten (Het Zwanenwater) ligt op fietsafstand. Hier kun je iedere dag van genieten tijdens mooie herfst- of strandwandelingen. Het goede nieuws is dat in fase 4B nog een aantal woningen vrij zijn, waaronder bouwnummer 027. Een prachtige vrijstaande villa met alle ruimte en rust om je heen. Het is zelfs de grootste woning van de wijk! Gaat jouw hart al sneller kloppen? We vertellen je hier graag meer over.

image alt

Wonen vlak bij het strand en het bos

Altijd al gedroomd van landelijk wonen in een vrijstaande villa met het strand, de bossen en dagelijkse voorzieningen in de buurt? In bouwnummer 027 kunnen jouw woondromen werkelijkheid worden. Lekker even lezen in je heerlijke tuin of met je gezin de fiets pakken en een tochtje maken in de groene omgeving. Het kan allemaal hier in ’t Zand, dicht bij Schagen.

De wijk is kleinschalig opgezet, met een dorps en gemoedelijk karakter. Even een blokje om met de hond wordt een dagelijks moment om naar uit te kijken, in de waterrijke en weidse omgeving.

image alt

Royale leefruimte

Met circa 171 m2 is deze villa de grootste van ’t Zand. Genoeg plek dus voor jou en je gezin! Wat dacht je van een ruime leefkeuken met grote eettafel voor vele gezellige etentjes met familie en vrienden? Of eindeloos luieren en lezen in je ruime tuin op het zuidwesten? Het kan allemaal. Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer en op de 2e verdieping is plek voor een wasmachine en droger en creëer je een thuiswerkplek of extra opbergruimte. Daarnaast is parkeren geen probleem, want op je eigen oprit is zeker plek voor 2 auto’s. In de aangebouwde berging van bijna 20m2 kun je al je tuinspullen, gereedschap en fietsen kwijt. Wil je liever een fijne slaapkamer op de begane grond in plaats van een berging? Dat is mogelijk in deze woning! Tot slot: je woont in dit ruime huis heel comfortabel en klaar voor de toekomst dankzij het energielabel A+++ en de duurzame installaties zoals de zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepomp. Wordt deze charmante en zeer ruime villa in de groene omgeving van ‘t Zand jouw nieuwe thuis?

Bekijk vrijstaande villa
  Meer over 't Zand en de omgeving
Wonen in 'Zand-Noord? Dit is het actuele aanbod