Voortgang 't Zand Noord fase 1B

26 juni '20

De verkoop van 't Zand Noord fase 1B is in april 2020 gestart. Inmiddels is bijna 50% verkocht en staan er nog enkele woningen onder optie. Heb jij nog geen woning kunnen bemachtigen? Meld je dan aan als reserve-kandidaat voor één van de onverkochte bouwnummers.

image alt

't Zand Noord is populair!

't Zand Noord begint al echt te leven in 't Zand. De bouw van fase 1A is al enige tijd aan de gang en de eerste contouren op de bouwplaats komen langzaam tevoorschijn. De eengezinswoningen in fase 1A zijn uitverkocht, wel zijn er nog enkele kavels te koop. In fase 1B is inmiddels al bijna 50% verkocht en ook de laatste bouwnummers zijn op dit moment onder optie. Het toont maar aan, 't Zand Noord is populair!

Ben jij nog op zoek naar een woning?

Is het jou nog niet gelukt om een woning of kavel te kopen in 't Zand Noord en ben je nog wel op zoek? Op dit moment zijn er nog enkele kavels beschikbaar in fase 1A en enkele woningen onverkocht in fase 1B. Meld je aan via één van de makelaars of stuur een berichtje via de website. 

't Zand Noord is een grotere ontwikkeling waar in de nabije toekomst nog eens ca. 220 woningen verkocht zullen worden. Abonneer je dus op de nieuwsbrief om ook hiervan op de hoogte te blijven. Dat doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete (woning)type op de woningenpagina.

Naar de woningen