Verkoop woningen 't Zand-Noord fase 2B

De verkoop van de woningen in 't Zand Noord fase 2B start op woensdagochtend 13 juli om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles wat je moet weten (en doen) om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Fase 2B van 't Zand-Noord bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes en bouwnummers van deze fase en al hun kenmerken. Op een kaartje kun je ook direct zien waar de woningen in het plan precies liggen.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je zodra de verkoop is gestart jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere woningen voor deze fase tot en met woensdag 3 augustus om 10:00 uur. Op dat tijdstip sluit de inschrijving. De toewijzing van de woningen wordt op vrijdagochtend 12 augustus bekend gemaakt. Ook deze informatie vind je dan in jouw account. 

En de prijzen van de woningen?
Op donderdagochtend 7 juli as. maken wij de prijzen van de woningen bekend. Als je jezelf al hebt aangemeld voor het project via het Mijn Eigen Huis-account, dan krijg je donderdagochtend automatisch een mailtje hierover. Wel zo handig. 

Maak een account aan