't Zand-Noord fase 4B nu in verkoop!

30 augustus '23

We zijn gestart met de verkoop van de 27 woningen in 't Zand -Noord (fase 4B). Heb jij interesse in één van de woningen? Dan kun je vanaf nú je voorkeur(en) doorgeven via je Mijn Eigen Huis-account.

Alle info op één plek

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten onder het kopje 'downloads': de plattegronden, meer- en minderwerkopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer.

Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Succes!

Bekijk de woningen

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak die dan snel aan, zodat je jouw (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Let op: dit kan t/m maandag 11 september om 10:00 uur. De toewijzing van de woningen is diezelfde dag om 17:00 uur.


Maak nu een account aan!
image alt

De woningen van fase 4B

Fase 4B van 't Zand-Noord bestaat uit 27 woningen in verschillende typen: een chique vrijstaande woning, royale 2 onder 1 kapwoningen, hoek- en rijwoningen en levensloopbestendige woningen. En vergeet óók niet de mogelijkheid om de 2 onder 1 kapwoningen (via meerwerk) als een levensloopbestendige woning op te leveren. 

Heb je interesse in een van de woningen in fase 4B? Op de woningenpagina vind je alle beschikbare woningen en de verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!Bekijk de woningen
  Hoe worden de woningen toegewezen?
  Bekijk het woningaanbod