't Zand-Noord fase 2B nu in verkoop!

We zijn gestart met de verkoop van de 32 woningen in 't Zand -Noord. Dit keer is het fase 2B. Heb jij interesse in een van de woningen? Dan kun je vanaf nú je voorkeur(en) doorgeven via Mijn Eigen Huis. Dat kan tot woensdag 3 augustus 10:00 uur. 

Alle info op één plek

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten onder het kopje 'downloads': de plattegronden, meer- en minderwerkopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer.

Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Succes!

Bekijk de bouwnummers

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak die dan snel aan, zodat je jouw (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Let op: dit kan tot woensdag 3 augustus 10.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt op vrijdagochtend 12 augustus om 10:00 uur bekend gemaakt via jouw Mijn Eigen Huis-account.

Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer dan zal er een loting uitgevoerd worden bij de projectnotaris. 

Maak nu een account aan!
image alt

De woningen van fase 2B

Fase 2B van 't Zand-Noord bestaat uit 32 woningen in verschillende typen: chique vrijstaande woningen, royale 2 onder een kapwoningen en hoek- en rijwoningen. En dat allemaal omringd door groene veldjes en water.  

Heb je interesse in een van de woningen in fase 2B? Op de woningenpagina vind je alle beschikbare woningen en de verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!

Bekijk de bouwnummers