't Zand-Noord fase 2A nu in verkoop!

25 november '21

Het is zover: de verkoop van fase 2A in 't Zand-Noord is gestart. Alle informatie over de woningen vind je vanaf nu online en kun je 24/7 downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een woning in deze fase? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven via jouw eigen Mijn Eigen Huis-account. Dat kan tot dinsdag 7 december 12:00 uur

Alle info op één plek

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten onder het kopje 'downloads': de plattegronden, meer- en minderwerkopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer.

Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Succes!

Bekijk de bouwnummers

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak die dan snel aan, zodat je jouw (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Let op: dit kan tot dinsdag 7 december 12.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt op 9 december bekend gemaakt via jouw Mijn Eigen Huis-account.

Wanneer er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer dan zal er een loting uitgevoerd worden bij de projectnotaris. 

Maak nu een account aan!
image alt

De woningen van fase 2A

Fase 2A van 't Zand-Noord bestaat uit 27 woningen in verschillende typen: semi-bungalows, royale 2 onder een kapwoningen, hoek- en rijwoningen. En dat allemaal omringd door groene veldjes en water.  

Heb je interesse in een van de woningen in fase 2A? Op de woningenpagina vind je alle beschikbare woningen en de verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!

Bekijk de bouwnummers
image alt

Bekijk de woningen in 3D

Met de woningviewer van fase 2A kan je alle woningen echt letterlijk (in 3D) binnenstebuiten keren. En dat is natuurlijk heel handig, want plattegronden zijn maar plattegronden. Zo kun je bijvoorbeeld van elke woning alle woonlagen aan- en uitzetten, meerwerkopties in beeld brengen en zelfs de zonnestand voor elk gewenst tijdstip van het jaar bekijken. 

Je vindt hier voor het totaaloverzicht van het wijkje ook de woningviewer van eerdere fase van 't Zand-Noord (1A, 1B, 1C). Alle woningen in deze vorige fases in 't Zand-Noord zijn verkocht. En inmiddels al bewoond of in aanbouw.