Woningen fase 1C nu in verkoop

14 januari '21

Het is zover: de verkoop van fase 1C in 't Zand Noord is gestart. Alle informatie over de woningen vind je vanaf nu online en kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een woning in deze fase? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven in je Mijn Eigen Huis-account.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de tekeningen, afwerking, koperskeuzen, keukenopties, inschrijfvoorwaarden en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven.

Woningaanbod

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot maandag 25 januari 2021 tot 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis
image alt

Het aanbod van fase 1C

Fase 1C van 't Zand Noord bestaat uit 19 woningen in verschillende typen; 8 rij- en hoekwoningen, 10 tweekappers en een unieke vrijstaande woning aan het water. De woningen zijn omringd door water en groene veldjes.

Heb je interesse in een van de woningen in fase 1C? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare woningen en de benodigde verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!

Bekijk het woningaanbod
image alt

Bekijk de woningen in 3D

Met de woonconfigurator bekijk je de hele wijk in 3D. Je kan 360 graden draaien om de deelplannen, in- en uitzoomen en de zonnestudie op elk willekeurig moment van het jaar aanzetten. Heb je de woning met de juiste ligging gevonden? Dan kan je deze individuele woning in 3D bekijken. Vervolgens kan je de woonlagen aan- en uitzetten, de plattegronden bekijken en de meerwerkopties aanklikken. Zo kom je alles te weten over jouw droomwoning!