Verkoop 't Zand Noord fase 1B is gestart!

29 april '20

Het is zover: de verkoop van fase 1B in 't Zand Noord is gestart. Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een woning in deze fase van t Zand Noord? Geef dan nu online je voorkeur(en) door in je Mijn Eigen Huis-account.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de pagina met verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Daarnaast vind je hier de inschrijfvoorwaarden.

Account aanmaken

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot donderdag 7 mei 2020 12.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis

Uitslag

Zodra eventuele onrechtmatige inschrijvingen (zie inschrijfvoorwaarden) zijn verwijderd en er geloot is bij de notaris, proberen wij zo snel mogelijk alle kandidaten op de hoogte te brengen over de uitslag. Houd daarvoor je mail en je Mijn Eigen Huis account in de gaten.

Contact
image alt

Het aanbod van fase 1a

In fase 1B van 't Zand Noord komen 20 projectmatige nieuwbouwwoningen. Wil jij liever je eigen woning ontwerpen en (laten) bouwen? Er zijn nog enkele bouwkavels beschikbaar in fase 1A, waarbij jij je eigen droomwoning zelf kunt realiseren. Bekijk de pagina woningen voor meer informatie over het aanbod.

Bekijk het aanbod