Verkoop 't Zand Noord fase 1a is gestart!

1 oktober '19

Het is zover: de verkoop van fase 1a in 't Zand Noord is gestart. Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen en kavels online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een woning of kavel in deze fase van t Zand Noord? Geef dan nu online je voorkeur(en) door in je Mijn Eigen Huis-account.

Geef je voorkeuren door

Kijk op de pagina met verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Alle informatie over de vrije kavels is hier ook te vinden, zoals onder andere de kavelpaspoorten.

Account aanmaken

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je (woning)voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot donderdag 10 oktober 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis

Loop binnen bij de makelaar

Toch liever even contact met de makelaar en een flyer ophalen? Geen probleem. Je kunt de flyer ook afhalen bij het inloopuur op dinsdag 1 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur in café-restaurant De Jonge Prins aan de Keinsmerweg 42 in 't Zand. Of daarna bij VLIEG Makelaars in Schagen of Van Lierop Adviesgroep in Breezand. Ook voor vragen over de woningen en kavels kun je terecht bij de makelaars.

Contact
image alt

Het aanbod van fase 1a

In fase 1a van 't Zand Noord komen 24 woningen in verschillende typen, rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Bovendien worden er 4 vrije kavels aangeboden, om je eigen droomhuis te realiseren. Alle woningen worden gasloos en dus duurzaam! 

Interesse in een woning of kavel in fase 1a van 't Zand Noord? Kijk bij het woningaanbod voor het aanbod en maak je keuze voor een woning of kavel!

In eerdere berichtgeving werd gesproken over 6 vrije kavels. Echter, kavel 1 en 3 worden niet aangeboden. De kavels zullen ook niet in een later stadium in verkoop komen. 

Bekijk het woningaanbod