Alles over de verkoop van de appartementen van fase 4A

10 november '22

De verkoop van de appartementen in 't Zand-Noord fase 4A start op woensdagochtend 16 november om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles wat je moet weten (en doen) om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Loggia, parkeerplaats, keuken...

Fase 4A van 't Zand-Noord bestaat uit 2 typen appartementen in een appartementengebouw van 3 verdiepingen. Het type 'Zandtemer' biedt 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers en het type 'Zijpezicht' op de bovenste etage biedt appartementen met een woonkamer en een slaapkamer (en een mooi uitzicht). 

Bij alle appartementen worden standaard de volgende zaken opgeleverd:

  • een privé-parkeerplaats naast het appartementengebouw
  • een buiten in de vorm van een loggia, dit is een overdekt inpandig balkon
  • een volledig uitgeruste Bruynzeel-keuken, met de keuze uit meer dan 30 aanrechtbladen en keukenfronten
  • eigen zonnnepanelen
  • een ruime berging op de begane grond van het appartementengebouw
  • wand- en vloertegelwerk in de badkamer en het toilet, zo ook sanitair

De 2 appartementen op de begane grond beschikken zelfs over een inpandig balkon, terras én een eigen omheinde tuin (heg). Wat een luxe!


Voor alle appartementen geldt een zelfbewoningsplicht van vijf jaar (gerekend vanaf het notarieel transport) en een anti-speculatiebeding van vijf jaar (gerekend vanaf het notarieel transport).

image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je zodra de verkoop is gestart jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere appartementen van deze fase tot en met donderdag 24 november om 10:00 uur. Op dat tijdstip sluit de inschrijving. De toewijzing van de woningen wordt op woensdag 30 november bekend gemaakt om 12:00 uur. Ook deze informatie vind je dan in jouw account. 


Maak een account aan
Loggia
image alt

Doe je wel de financiële check?

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken.

Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.


Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod