Landelijk wonen met rijke historie

29 mei '19

In de nieuwe wijk 't Zand Noord komt er een diversiteit aan woningen en kavels. Hier woon je landelijk op een plek met rijke historie. De Welstandscommissie heeft groen licht gegeven op het ontwerp en de bouwtekeningen. Dat betekent dat het ontwerp nu verder uitgewerkt kan worden en er binnenkort impressiebeelden en ingetekende plattegronden beschikbaar zijn.

Variatie in woningen

In de eerste fase van 't Zand Noord worden 24 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypes: rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Door de verschillende kleuren in de gevel en de variatie aan kappen van de woningen geeft het geheel een speels karakter. Daarnaast komen er zes vrije kavels in deze fase van het plan.

Ontwerp en realiseer jouw droomwoning

In de eerste fase van 't Zand Noord komen ook zes vrije bouwkavels. Heb jij altijd al gedroomd om je eigen woning te ontwerpen, bouwen en realiseren? Dan is dit jouw kans! Ga naar de woningenpagina en laat je NAW gegevens achter bij de kavels en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Woningenpagina

Planning

De planning is verschoven ten opzichte van het laatste bericht. Dit komt doordat er nog enkele wijzigingen zijn gekomen in het ontwerp en de situering van de woningen. Hierdoor is de verwachting dat de verkoop na de zomer zal starten.

  Bekijk de planning
Zit er een woning tussen voor mij? Bekijk het woningaanbod