Toewijzingsprocedure en de makelaars 't Zand fase 4C

13 maart '24

Binnenkort start de verkoop van 't Zand-Noord fase 4C. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie binnen 't Zand-Noord fase 4C dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzingsprocedure

Heb je je oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze woning te bemachtigen. Om zoveel mogelijk mensen de woning van hun dromen toe te wijzen, volgen wij een aantal criteria.

Makelaars VLIEG en Van Lierop Adviesgroep

We hebben voor dit project 2 makelaarskantoren geselecteerd. De 3 betrokken projectmakelaars weten door hun jarenlange ervaring als geen ander welke aspecten van belang zijn voordat je besluit om een nieuwbouwwoning te kopen. Het kopen van een nieuwbouwwoning is toch iets anders dan het kopen van een bestaande woning. De keuze voor een persoonlijk adviesgesprek óf het volledige aankoopproces online te doorlopen, maak je zelf in je Mijn Eigen Huis-account nadat je de optie hebt geaccepteerd.

 

Namens de makelaardij-afdeling van Van Lierop Adviesgroep uit Breezand, is Remco Bogaards het aanspreekpunt voor (potentiële) kopers van deze nieuwe fase in ’t Zand-Noord. Je kunt hem bereiken via 0223-521234 of [email protected]

Voor makelaarskantoor VLIEG in Schagen, zijn Job Kuperus en Alex Zörner het aanspreekpunt voor vragen en informatie over deze nieuwe fase in ’t Zand-Noord. Je kunt de heren bereiken via 0224-296441 of [email protected]

Van Lierop Advies makelaars
Vlieg Makelaars
Wanneer kan ik wonen in 't Zand? Planning
Wat voor woningen komen er? Woningen