't Zand Noord fase 2A binnenkort in verkoop

16 november '21

Het is zover! De verkoop van de 27 woningen in 't Zand Noord van de nieuwste fase gaat beginnen. Op donderdagochtend 25 november om 10:00 uur start de online verkoop. In dit bericht lees je alles wat je moet weten (en doen) om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw favoriete woningtype(n) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan!

En de verkoopprijzen dan?
Wij horen je denken: en de prijzen van de woningen dan? Dat is inderdaad handig om te weten. Op woensdag 17 november in de namiddag zijn de verkoopprijzen (V.O.N.) bekend en voegen we deze toe aan de informatie over woningen op de website. Heb je al een account? Dan ontvang je automatisch hierover een bericht.

Maak een account aan
25 november 2021

Start verkoop fase 2A

Op donderdag 25 november 2021 om 10:00 uur start de verkoop van de woningen in 't Zand Noord fase 2A. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail.

Woningaanbod

In fase 2A van 't Zand Noord komen 7 rijwoningen, 8 hoekwoningen, 6 semi-bungalows en 6 tweekappers. Wil jij nog eens alles rustig lezen over de woningen? Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes van deze fase en hun kenmerken. Je ziet ook direct waar deze woningen in het plan precies liggen. Laat je NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats) achter bij jouw favoriete woningtype en je ontvangt straks automatisch de mail bij de start van de verkoop op donderdag 25 november.