Fase 1B in beeld

31 maart '20

De definitieve impressies voor de 20 woningen in 't Zand Noord fase 1B zijn gereed. Dat betekent dat je nu kunt zien hoe deze woningen er uit komen te zien. Bekijk de verschillende woningtypes en de unieke uitstraling van de woningen. Zo zorgen we er voor dat jij je een beter beeld kunt vormen over de woningen die binnenkort in verkoop gaan.

image alt

Binnenkort in verkoop

't Zand Noord fase 1B gaat naar verwachting eind april in verkoop. Alle belangstellenden worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief over de exacte datum. Tot die tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de plattegronden, de prijzen en nu zijn dus al de beelden online beschikbaar. Op de woningenpagina zie je de verschillende exterieurbeelden en de aangevulde vogelvlucht. 

Ben jij benieuwd hoe de woningen eruit komen te zien?

Bekijk de woningen

Ook op de hoogte blijven van fase 1B?

Heb jij tot nu toe nieuwsberichten ontvangen over fase 1A en wil je ook op de hoogte blijven van fase 1B in 't Zand Noord? Let er dan op dat jij je gegevens achterlaat bij jouw favoriete woningtype in deze nieuwe fase. Ben je al ingelogd in je Mijn Eigen Huis account? Dan hoef je alleen maar even op het hartje te klikken bij jouw woningtype op de woningenpagina. Je hoort dan als eerste het laatste nieuws over de verkoop.