Sneakpreview fase 4

Fase 4 van 't Zand-Noord wordt heel mooi. Daarom laten we verschillende artist impressies maken van het monumentale en chique appartementengebouw, bij de entree van de wijk. De eerste van de impressies is al klaar, en die laten we graag nu al zien. En sneakpreview dus.

Een bijzonder en zelfs chique appartementsgebouw, met een groengrijs gekleurde entree en een klassieke uitstraling. Fase 4 van 't Zand-Noord bestaat uit een appartementengebouw met in totaal 14 (2 en 3 kamer) koopappartementen van elk rond de 53-55 m2 en elk een loggia .De appartementen bevinden zich op de begane grond en op de 1e t/m 3e verdieping. Naast dit appartementengebouw wordt een bijna identiek 2e appartementsgebouw gerealiseerd - op de impressie rechts van het fase 4-gebouw zichtbaar. De appartementen hierin zullen worden verhuurd (niet door BPD Gebiedsontwikkeling). Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer deze appartementen in verhuur zullen gaan en door wie de verhuurder wordt.   

Omdat de totale artist impressie hierboven op een mobiele telefoon niet goed getoond wordt, hieronder daarom voor de mobiele kijkers de volledige impressie. 

fase 4
  Over 't Zand
  Meer over de appartementen