Update 't Zand Noord fase 1B

19 augustus '20

Ook in de zomerperiode hebben diverse nieuwe kopers hun droomwoning aangekocht. Binnen enkele maanden is er al ruim 70% verkocht, wat een van de voorwaarden is om te starten met de bouw. Hoe zit het met de andere voorwaarden? En maak je nog kans op een woning als je nog geen woning hebt gekocht?

Opschortende voorwaarden

In korte tijd is 70% van de 20 woningen in 't Zand Noord fase 1B verkocht. 70% voorverkoop is een van de opschortende voorwaarden, zoals deze is opgenomen in de aannemingsovereenkomsten van de kopers. Zodra alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, kan de gunningsbrief (ook wel 'hoerabrief') worden verstuurd. Daarmee krijgt de aannemer officieel de opdracht om de woningen te bouwen. 

Bouwrijpe grond

Het wachten is nu nog op het bouwrijp maken van de grond. Naar verwachting is dit op korte termijn gereed. Zodra alle opschortende voorwaarden zijn vervuld, ontvangen alle kopers de hoerabrief met meer informatie over de start van de bouw en wanneer zij naar de notaris kunnen voor de juridische levering van de grond. Naar verwachting wordt de hoerabrief in september 2020 verstuurd.

Reservekandidaten

Op het moment van publiceren van dit artikel zijn de laatste 4 woningen nog onder optie. Indien er een optant afziet van de woning, wordt de eerstvolgende kandidaat van de reservelijst benaderd. Zijn er geen reservekandidaten meer? Dan komt de woning in de vrije verkoop. In dat geval kan je direct een optie aanvragen bij het betreffende bouwnummer op de pagina woningen. Wil jij je nog aanmelden voor de reservelijst? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Fase 1C in voorbereiding

De kandidaten die niet meer de mogelijkheid krijgen om een woning aan te kopen in fase 1B hebben een nieuwe kans in fase 1C. Op dit moment zijn we met de voorbereidingen bezig. Binnenkort volgt er meer informatie op de website. Sta je aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je automatisch bericht.

Bellen, chatten of mailen? Neem contact op
De actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen