Prijsindicatie woningen fase 1a

13 september '19

Heb jij interesse in een woning in 't Zand-Noord? Dan kun je nu bekijken vanaf welke koopsom jouw favoriete woning of kavel beschikbaar is. De vanaf-prijzen per (woning)type in fase 1a zijn bekend en staan nu online bij het woningaanbod. 

Bekijk de vanaf-prijzen
image alt

Vanaf-prijs per woningtype

Naar verwachting starten we eind september/begin oktober 2019 met de verkoop van de 24 woningen en 6 vrije kavels in fase 1a van 't Zand-Noord in Schagen. Op de website vind je nu de vanaf-prijzen per woningtype en de prijsindicatie voor de vrije kavels.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Naar het woningaanbod

Financiering van je nieuwbouwhuis

Een huis kopen is (vaak) de grootste aankoop van je leven. Het is dan ook van belang dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Past jouw droomwoning ook binnen je budget? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Bereid je voor en doe de check.

Financiering