Nieuwe update en beelden van ‘t Zand Noord fase 1B

Nieuwe update en beelden van ‘t Zand Noord fase 1B

27 juli '21

Wauw, wat een stappen zijn er gemaakt! De 20 woningen in ‘t Zand Noord fase 1B beginnen nu echt ergens op te lijken. Tijd voor een nieuwe update met foto’s van de aannemer. Kijk je mee?

Van het dak tot de vloer

De steiger is bij bouwnummer 31 tot en met 36 alweer gezakt naar de 1e verdieping en bij de laatste 3 levensloopbestendige woningen worden de kappen aangebracht. Binnenkort is de vloerverwarming aan de beurt, want vanaf week 33 staat de vloerensmeerder voor de dekvloeren op de planning. Zo bouwen we stap voor stap naar het einde toe. De verwachte oplevering is inmiddels gespecificeerd naar maart 2022. Nog heel even...

Bouwvak & bezoek bouwplaats

Het is voor de harde werkers nu tijd voor een welverdiende vakantie. Even opladen om daarna weer met frisse energie verder te bouwen! Helaas geldt nog steeds het verzoek om niet naar de bouwplaats te komen. Ook niet wanneer er tijdens de bouwvak niemand aanwezig is, omdat dan de veiligheid niet gegarandeerd kan worden.

Eerste beelden van fase 1C

Sneak peek! De aannemer is ook met de bouw van de 19 woningen in ‘t Zand Noord fase 1C gestart. Afgelopen maanden is er achter de schermen druk gewerkt aan de voorbereidingen, maar nu is het begin - in de vorm van fundering - dan echt daar. Een nieuwe update volgt binnenkort.

Benieuwd wat er nog meer is gebeurd? Bekijk al het nieuws
Heb je vragen? Neem contact op