Een nieuwe fase met 27 nieuwe woningen

10 september '21

Een nieuwe fase van het project ’t Zand-Noord is in voorbereiding. 27 bijzondere en super duurzame gezinswoningen. Met zonnepanelen, vloerverwarming, een warmtepomp en zonder gas. Goed voor je portemonnee, het milieu en de toekomst van je kinderen. Voor degene die nog niet bekend zijn met het 't Zand Noord en de nieuwste fase, allereerst een korte toelichting op het project in het pittoreske 't Zand.

image alt

't Zand in vogelvlucht

Twee jaar geleden startte de verkoop van de eerst fase (1A) in t’Zand-Noord. Daarna volgde er nog 2 andere fases (1B en 1C) en zijn inmiddels de woningen van de allereerste fase al opgeleverd. Volgens de huidige verwachtingen zullen in deze nieuwbouwwijk van 't Zand in fases de komende jaren zo’n 270 woningen worden gerealiseerd.

Het project 't Zand-Noord ligt (jazeker!) aan de noordelijke rand van het pittoreske dorpje 't Zand. En grenst aan het mooie en weidse Noord-Hollandse landschap. Een open ligging, rust en ruimte en alle (dorps)voorzieningen om de hoek. 

We vlogen over het project en maakten deze foto (rechts of hieronder). Onderin het beeld de woningen in aanbouw van vorige fases. Rechts daarvan het deel (licht groen) waar de woningen van fase 2A staan gepland. En rechtsboven (kijkend naar het zuidwesten), die blauwe streep: dat is de Noordzee. Zo dicht woon je dan dus bij de zee en het strand!

image alt

Tuinen aan het water

Alle zes ruime 2 onder 1 kapwoningen variëren in oppervlakte van 130 tot 150 m2 en hebben een heerlijke grote achtertuin, op het zuidwesten en aan het water. Voor de deur 2 (prive-)parkeerplekken, een stenen garage/schuur aan de woning en (een aantal) zelfs een voor- en zijtuin. Heerlijk.

De 6 zeer ruime semi-bungalows (tussen de 138 en 145 m2) hebben 1 slaapkamer en zelfs een badkamer op de begane grond. Heel handig voor als traplopen lastig wordt (of al is). En op de 1e verdieping? Daar vind je 2 ruime slaapkamers. Handig voor de kinderen of kleinkinderen. Ook de semi-bungalows hebben elk een heerlijke grote tuin.

Maar als je beneden meer ruimte wilt en liever de badkamer boven wilt hebben? Dus gewoon een standaard plattegrond, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

Werkplek of extra slaapkamer?

De Hoek- en tussenwoningen variëren in oppervlakte tussen de 120 en 140 m2, hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder. Voor als je extra ruimte zoekt (werkplek, extra slaapkamer?) is zo’n zolder natuurlijk ideaal. En net als de semi bungalows hebben deze woningen een schuur in de tuin (met achterom).

Goed voorbereid

Net als de woningen die in de eerdere fases in verkoop gingen, zijn ook deze woningen duurzaam. En dat betekent onder andere gasloos, met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp die het huis verwarmt of koelt. Dus nu al goed voorbereid op de overgang van gas naar duurzame energie. Veel beter voor je portemonnee, het milieu én de toekomst van je kinderen.

Ons aanbod Bekijk de woningtypen
Duurzame woning Voordelig voor portemonnee en milieu