Nieuwe fase, nieuwe woningen

In januari van dit jaar gingen we in verkoop met fase 2A van de woonwijk ’t Zand-Noord in het dorp ’t Zand in de kop van Noord-Holland. En nu is de volgende fase alweer in voorbereiding: fase 2B. 32 duurzame woningen in verschillende typen. Vanaf nu kun je je inschrijven voor dit project!

In de kop van Noord-Holland aan het Noordhollandsch kanaal ligt het dorp ’t Zand met ongeveer 2500 inwoners. Goed bereikbaar en met alle basisvoorzieningen, zoals winkels, sportclubs en een aantal basisscholen. Hier woon je heerlijk rustig in het weidse landschap, tussen de bloembollenvelden. Aan de noordzijde van het dorp ligt de woonwijk ’t Zand-Noord. Een kleinschalige en overzichtelijke woonwijk in wording. Goed bereikbaar en vlakbij het strand. 

image alt

Wijk in wording

Het project startte met de verkoop van de woningen in 2019. Inmiddels zijn de eerste woningen opgeleverd, bewoond en is fase 2B alweer de 5e fase van deze kleinschalige en kindvriendelijke wijk in wording.

Fase 2B van ’t Zand-Noord bestaat in totaal uit 32 woningen, waarvan 4 vrijstaande woningen, 10 hoekwoningen, 12 tussenwoningen en 6 tweekappers. Alle woningen zijn duurzaam, voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en zijn gasloos. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de energiekosten, is beter voor het milieu en de toekomst van je kinderen.

Op de luchtfoto (rechts of hierboven) 't Zand gezien vanuit het noorden. Rechtsboven de Noordzee, het Noordhollandsch kanaal en onderin de wijk 't Zand-Noord, zowel het gerealiseerde deel als het gereserveerde deel. Op het groene braakliggende stuk grond rechts onderin op de luchtfoto komen de woningen van fase 2B.  

image alt

Schrijf je nu alvast in

Geïnteresseerd in de woningen van fase 2B? Bekijk dan nu alvast de (voorlopige) artist impressies van de 4 woningtypen. Je vindt hier ook een korte omschrijving en een overzicht van de belangrijkste kenmerken.

Je kunt je nu ook al inschrijven voor deze fase. Dan houden we je via mail op de hoogte van alle belangrijke zaken rondom de verkoop van de woningen. Zoals de start van de verkoop en de toewijzing van de woningen.

Bekijk de woningen en schrijf je alvast in
  Over 't Zand
  De bereikbaarheid van 't Zand