Fase 1B nu in voorbereiding

17 januari '20

Inmiddels is 85% verkocht in de vorige fase van 't Zand Noord. De voorbereidingen zijn daarom opgestart voor de volgende fase. Dit is fase 1B met 20 nieuwbouwwoningen. Het woningaanbod is net even anders dan de vorige fase. In dit nieuwsbericht vertellen wij je daar meer over.

image alt

Divers aanbod

Het aanbod in 't Zand Noord is zeer divers, er is voor ieder wat wils. Er komen 8 tussen- en hoekwoningen, 6 2 onder 1 kapwoningen aan het water, 2 rijtjes met 3 onder 1 kapwoningen, type semi-bungalows. Nieuw in deze fase zijn de semi-bungalows, met slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast hebben de rijwoningen een mooi extra accent in de vorm van een veranda aan de voorgevel.

Wil je meer weten over een specifiek woningtype? Ga dan naar het (woning)aanbod.

Naar het woningaanbod

Planning

De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt en zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de Artist Impressions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Naar verwachting start de verkoop in het 2e kwartaal 2020. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete (woning)type en we houden je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Beschikbaarheid fase 1A

Wil je niet wachten tot fase 1B in verkoop gaat? Op dit moment zijn de laatste 2 woningen en 3 kavels in fase 1A in de verkoop. Bekijk het aanbod en zie de actuele beschikbaarheid. Neem contact met ons op bij interesse.