Nieuwe fase in 't Zand-Noord

16 juni '23

Na succesvolle eerdere fases van dit kleinschalige project biedt de nieuwste fase (4B) van ’t Zand-Noord weer diverse typen eengezinswoningen. In totaal 27. Net als in eerdere fases zijn dit hoek- en tussenwoningen, tweekappers, een vrijstaande woning én nu ook levensloopbestendige woningen.

image alt

Kleinschalig en lekker overzichtelijk

Nog niet bekend met ons nieuwbouwproject 't Zand-Noord in het gelijknamige dorpje tussen de bloembollenvelden? Ons project ligt aan de rand van het dorp ’t Zand, kleinschalig en lekker overzichtelijk. Hier woon je heerlijk rustig en op fietsafstand van het strand.

Met diverse woningtypen biedt ’t Zand-Noord voor iedereen wat: tussenwoningen, hoekwoningen, levensloopbestendige woningen, tweekappers, vrijstaande woningen én zelfs appartementen.

Alle woningen zijn uiteraard duurzaam, en (met uitzondering van de appartementen) allemaal met een eigen tuin. Inmiddels zijn de eerste woningen in dit landelijke buurtje van 't Zand-Noord al opgeleverd en bewoond. De woningen die eerder dit jaar in verkoop gingen, worden nu gebouwd. 

Meer over 't Zand
image alt

Levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen (voorheen ook wel semi-bungalows genoemd in dit project) zijn ideaal voor als je graag gelijkvloers wilt wonen in een kleinere woning met een eigen tuin. Bijvoorbeeld omdat de kinderen niet meer thuis wonen, het traplopen nu of later lastig wordt en je nog wel je kinderen (en/of kleinkinderen of vrienden) wilt laten logeren. En je gehecht bent aan de jarenlange luxe van een eigen tuin.

image alt

Woningen op maat

Via de vele meerwerkopties kun je dit type woning geheel aanpassen aan jouw woonwensen. Dat geldt overigens ook voor de andere woningtypen in dit project. Woningen op maat dus!  

Dit project is in voorbereiding. Dat betekent dat er oa. nog gewerkt wordt aan de artist impressies, de definitieve plattegronden en de verkoopdocumenten. Op dit moment zijn de eerste beschrijvingen van de verschillende woningtypen inmiddels beschikbaar, inclusief de eerste (voorlopige) impressies.  

Bekijk de woningtypen van fase 4B

Meld je nu alvast aan voor deze nieuwe fase

De nieuwste fase is op dit moment in voorbereiding. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang van dit project? Meld je dan hieronder geheel vrijblijvend aan. Dan houden we je in de komende nieuwsberichten op de hoogte over alle zaken rond de verkoop van de woningen in deze fase.