Maak kennis met bouwnummer 10

20 december '19

Binnen 't Zand is er nog één vrijstaande woning beschikbaar: bouwnummer 10. In dit bericht wij je meer over deze prachtige woning met aangebouwde berging!

image alt

Vrijstaande woning bouwnummer 10

Centraal gelegen, middenin fase 1A, vind je de vrijstaande woning met bouwnummer 10. Een royale woning met circa 154 m2 woongenot, verdeeld over 3 woonlagen. Aan de voorzijde van de woning vind je de keuken, waar je genoeg ruimte hebt voor een kookeiland! Vervolg je weg na een goede maaltijd naar de woonkamer aan de tuinkant van het huis. Betreedt via de dubbele openslaande deuren de riante tuin en geniet van het goede leven! Op de verdiepingen vind je 3 slaapkamers en een afgewerkte badkamer. Ben jij klaar voor jouw nieuwe thuis? 

Bekijk hier bouwnummer 10

Begane grond

BG
Vergroot

Eerste verdieping

1e
Vergroot

Twee verdieping

2e
Vergroot

Geïnteresseerd?

De makelaars van het project zijn VLIEG Makelaars uit Schagen en Van Lierop Adviesgroep uit Breezand. Zij vertellen je graag meer over deze vrijstaande woning in het eerste deel van 't Zand Noord. 

Op onderstaande situatiekaart kun je bouwnummer 10 (en alle andere woningen/kavels) vinden en zie je de actuele beschikbaarheid.