Komen jullie ook naar de open dag van 't Zand-Noord?

7 juni '23

Komen jullie ook naar de open dag van ons project 't Zand-Noord? Op woensdag 21 juni van 16:30 uur tot 17:30 uur. Op deze open 'dag' van ons project aan de rand van het dorp 't Zand kun je rondkijken in dit nieuwbouwwijkje in aanbouw. Proef de sfeer, bekijk wat er al is gebouwd of in aanbouw is en laat je informeren over de nieuwe fase in voorbereiding. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Geïnteresseerd en komen jullie ook? Meld je dan hieronder even (geheel vrijblijvend) aan. Dan weten wij met hoeveel bezoekers van de open dag we rekening moeten houden. En zijn er voldoende hapjes en drankjes.

Meld je nu aan
image alt

Over 't Zand-Noord

Mocht je nog niet bekend zijn met ons project 't Zand-Noord - het project ligt aan de rand van het dorpje 't Zand, in de kop van Noord-Holland, aan het Noordhollandsch kanaal en tussen de bollenvelden.

In dit nieuwbouwwijkje aan de rand van dit dorp zijn de allereerste fases inmiddels al bewoond. De woningen van de recente fases zijn in aanbouw en is de de allernieuwste fase (4B) in voorbereiding en gaat naar verwachting deze zomer in verkoop.  

Deze nieuwste fase 4B bestaat uit diverse typen eengezinswoningen: hoek- en tussenwoningen, tweekappers, levensloopbestendige woningen én een vrijstaande woning. 

image alt

Nog woningen vrij

Los van de allernieuwste fase zijn er nog enkele woningen beschikbaar van de laatste fases (2B en 4A). Dit zijn rijwoningen, tweekappers én appartementen. De bouw hiervan is inmiddels al gestart. En dat biedt grote voordelen mocht je geïnteresseerd zijn. Je weet namelijk zeker dat de woningen worden gebouwd. En jouw woning wordt sneller opgeleverd.  

Geïnteresseerd? Kom kijken en ervaar alvast de plek jouw nieuwe woonplek. 

De woningen van 't Zand-Noord
  De woningen van 't Zand-Noord
  Over 't Zand