Komen jullie hier ook wonen?

27 februari '23

In de Kop van Noord-Holland, net achter de duinen vind je het pittoreske dorpje 't Zand. Met een kleinschalige nieuwbouwwijk(je), net aan de rand van het dorp, omgeven door een weids en oer-Hollands landschap. Hier heb je veel ruimte én rust. Er zijn nu nog woningen vrij. Komen jullie hier ook wonen?

Hier kun je (nu) nog kiezen

Net buiten het dorp vind je een nieuwe dorpsbuurt, 't Zand-Noord. Een aantal jaren geleden zijn we begonnen met de verkoop en daarna de bouw van de eerste woningen - zowel rijwoningen, tweekappers als vrijstaande woningen. De eerste bewoners wonen hier inmiddels alweer een tijdje. 

In de laatste fase van eengezinswoningen (2B) die in verkoop ging zijn nog woningen beschikbaar: tweekappers, hoekwoningen, tussenwoningen en een vrijstaande woning. Hier kan je dus nog kiezen!

 

  

Bekijk de woningen
Zand
image alt

Lekker landelijk

Het nieuwe wijkje aan de rand het dorp is lekker overzichtelijk. Een ideale plek, lekker landelijk en voor kinderen natuurlijk ideaal om in op te groeien. De kinderopvang en basisschool in het dorp, de middelbare school iets verder weg op fietsafstand in Schagen.

En dan de woningen: allemaal voorbereid op een gasloze toekomst, en voorzien van een vloerverwarming, een luchtwarmtepomp én op het dak zonnepanelen. Veel comfort en lage energiekosten, elke maand weer!

  Meer nieuws
  De appartementen van Grasland