Inschrijving 't Zand Noord fase 1B gesloten

7 mei '20

De reguliere inschrijving voor de woningen van 't Zand Noord fase 1B is gesloten. Er zijn meer inschrijvingen binnen gekomen dan dat er bouwnummers zijn. Daarom is er geloot bij de notaris. De kandidaten hebben persoonlijk bericht ontvangen en zien hun uitslag ook in het Mijn Eigen Huis account.

Wel ingeloot

Kandidaten die zijn ingeloot voor een bouwnummer, dienen hun optie binnen 48 uur te bevestigen in hun Mijn Eigen Huis account. Daar geef je aan of je een vrijblijvend informatiegesprek wilt met de makelaar of dat je voldoende informatie hebt om het aankoopproces verder online te doorlopen. Uiteraard worden er bij afspraken de corona-maatregelen nageleefd en is er de mogelijkheid om afspraken vanuit huis te doen.

Niet ingeloot

Kandidaten die in 1e instantie zijn uitgeloot, worden op een reservelijst geplaatst. Wanneer er een bouwnummer vrijkomt, wordt er opnieuw toegewezen. We benaderen dan de eerstvolgende kandidaat op de lijst, volgens de rangorde van de loting bij de notaris. 

Actuele beschikbaarheid

Heb je de inschrijving helemaal gemist en wil je alsnog op de reservelijst geplaatst worden? Geen probleem. Je kunt je alsnog inschrijven als reservekandidaat. Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of neem contact op met de makelaar. Als er een woning vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Het kan voorkomen dat een bouwnummer dat nu onder optie is op een later moment toch beschikbaar komt. De actuele beschikbaarheid zie je op de woningenpagina. Is een bouwnummer beschikbaar? Dan kan je een optie aanvragen. 

Financiering

Heb je een woning of kavel toegewezen gekregen? Dan is een van de stappen die je dient te doorlopen het regelen van een hypotheek. Ben je benieuwd naar je mogelijkheden? Dan kun je nu zelf alvast een schatting krijgen van wat je kunt lenen met onze lenentool.

Lenentool