Inschrijving 't Zand Noord fase 1a gesloten

11 oktober '19

De reguliere inschrijving voor de woningen en kavels van 't Zand Noord fase 1a is gesloten. Gezien het aantal inschrijvingen is er geloot bij de notaris. De kandidaten hebben persoonlijk bericht ontvangen en zien hun uitslag ook in het Mijn Eigen Huis account.

Wel ingeloot

Kandidaten die zijn ingeloot voor een bouwnummer, dienen hun optie te bevestigen in hun Mijn Eigen Huis account. Daar geef je aan of je direct het online kopen proces wilt doorlopen (mogelijkheid alleen bij de woningen) of dat je liever een vrijblijvend informatiegesprek wilt bij de makelaar.

Niet ingeloot

Kandidaten die in 1e instantie zijn uitgeloot, worden op een reservelijst geplaatst. Wanneer er een bouwnummer vrijkomt, wordt er opnieuw toegewezen. We benaderen dan de eerstvolgende kandidaat op de lijst, volgens de rangorde van de loting bij de notaris. 

Actuele beschikbaarheid

Op het moment van het schrijven van dit artikel is er nog één kavel beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen hier direct voor in aanmerking komen. Hiervoor geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". 

Heb je de inschrijving helemaal gemist en wil je alsnog op de reservelijst geplaatst worden? Geen probleem. Je kunt je alsnog inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact op met de makelaar. Als er een woning vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Financiering

Heb je een woning of kavel toegewezen gekregen? Dan is een van de stappen die je dient te doorlopen het regelen van een hypotheek. Ben je benieuwd naar je mogelijkheden? Dan kun je nu zelf alvast een schatting krijgen van wat je kunt lenen met onze lenentool.

Lenentool
Wat is de actuele beschikbaarheid? Naar het woningaanbod
Wil je toch nog inschrijven? Neem contact op met de makelaar