Impressies van de woningen staan online

20 augustus '19

De voorbereidingen voor de start verkoop van fase 1a van 't Zand-Noord zijn in volle gang. Inmiddels zijn de definitieve impressies van de woningen gereed en te bekijken op de website. Je vindt ze bij het woningaanbod.

Bekijk de woningen
image alt

Blijf op de hoogte van 't Zand-Noord

In nieuwbouwproject 't Zand-Noord starten we - naar verwachting - dit najaar met de verkoop van fase 1a, met in totaal 24 woningen in verschillende typen. Ook komen er 6 vrije kavels beschikbaar aan de Korte Bosweg, waarop jij je eigen droomwoning kunt (laten) ontwerpen. Heb je interesse in een woning of kavel in fase 1a? Bekijk het (woning)aanbod en meld je aan als belangstellende voor het (woning)type van je voorkeur. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerst wanneer de verkoop start!

Bekijk het aanbod

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een woning of kavel in 't Zand-Noord, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je favoriete woningen bewaren en je daarvoor inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in 't Zand-Noord en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan en markeer het woningtype van jouw voorkeur als favoriet!

Lees meer over Mijn Eigen Huis Maak een account aan
Alle woningtypen in beeld gebracht Bekijk de impressies