Kopen jullie één van de allerlaatste woningen?

30 mei '23

Er zijn nog eengezinswoningen vrij in in ons project 't Zand-Noord in het dorp 't Zand: tweekappers, rijwoningen en zelfs nog één vrijstaande woning. Woon je liever wat kleiner en gelijkvloers in een appartement? Ook dat is nog mogelijk. Handig om te weten is dat de bouw van deze woningen zeker is en zelfs binnenkort al start. Kopen jullie één van de allerlaatste woningen?

Dorps en kleinschalig

Wonen in een landelijk dorpje dichtbij Schagen, op fietsafstand van het strand bij Callantsoog? In het dorpje 't Zand kan dat. 't Zand is een kleurrijke plek met een lange historie, die zijn identiteit te danken heeft aan het Noordhollandsch Kanaal, aangelegd in het begin van de 19e eeuw. De sfeer is dorps en kleinschalig, de setting is lekker landelijk. Hier woon je heerlijk rustig, omgeven door een weids landschap én op fietsafstand van het strand! Maak eens kennis met nieuwbouwproject ’t Zand-Noord.

Zonnige tuin aan het water

Hier woon je in een ruime Tweekapper van 157 m2, met voldoende ruimte voor je hele gezin. 3 Slaapkamers, een ruime (leef)keuken, living en een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten én aan het water. En jouw auto parkeer je altijd recht voor de voordeur, en ook jouw ruime (aangebouwde stenen) berging. 


  1. In de plattegrond is er een uitbouw te zien. Met een uitbouw van maximaal 2,05 m verruim je de keuken en kan je er een heerlijke leefkeuken van maken. Vanuit je ruime leefkeuken heb je al kokend of etend een mooi uitzicht op de zonnige tuin

  2. De openslaande deuren die zijn meegenomen als meerwerk is een extra pluspunt. Als het mooi weer is staan de openslaande deuren open en eet je lekker in de tuin

  3. Op jouw eigen parkeerplaats parkeer je zonder problemen jouw auto. Recht voor jouw ruime berging. Hier is echt altijd plek

Bekijk de (nog) beschikbare woningen
Sfeerplattegrond
t Zand
image alt

Een appartement kan ook!

Kies je toch liever voor een van de appartementen van fase 4A die nog vrij zijn? Eindelijk samenwonen in een eigen appartement met 1 of 2 slaapkamers? Maar alleen wonen mag natuurlijk ook. Lekker gelijkvloers en je eigen parkeerplek naast het appartementengebouw? Met bovendien een eigen loggia waar je heerlijk beschut buiten kunt zitten. 

In fase 4A is nog een aantal appartementen vrij. Geïnteresseerd? Kijk dan welke appartementen er nog beschikbaar precies beschikbaar zijn.  

Bekijk de appartementen
  Meer over 't Zand
  De woningen van fase 2B